Ny daglig leder

Erlend  

Erlend Hagen (f.1974) startet i stillingen som daglig leder 1. september 2016. Han kommer fra stillingen som contract manager i selskapet Rolls Royce Marine AS.

- Vi i Naval Consult AS er svært fornøyde med å ha ansatt Erlend Hagen som daglig leder uttaler styreformann Johan Kongsvik. Erlend har en solid og allsidig bakgrunn fra tidligere arbeidsforhold i inn- og utland og mangeårig erfaring fra fiskeri- og havbruksrettede næringer. Erlend har også tidligere vært ansatt som prosjektleder i Naval Consult AS i flere år, og har svært god kjennskap til bransjen.

Selskapet har inngått flere kontrakter for designpakker til nye fiskefartøy. Den nye daglige lederen vil derfor ha positive utfordringer med å få utført selskapets ordrereserver samt med å sikre ny fremtidig ordretilgang. Dette vil innebære nyansettelser for utvidelse av selskapets  arbeidskraft ved kontoret på Raudeberg og et avdelingskontor i Polen er under vurdering.

Naval Consult AS er kjent for sine effektive og høyteknologiske fartøy, skreddersydd etter reders ønsker og behov. Det er en klar målsetting å befeste vår posisjon ved å ligge i forkant og sette standarden for utvikling av nye, innovative fartøyer. Selskapets intensjon er som tidligere å vise stor fleksibilitet overfor rederier som ønsker optimale kvalitetsfartøy.

Tidligere daglig leder, Johan Kongsvik, vil nå ha fullt fokus på prosjektutvikling, skrogdesign og stabilitet.

- Det blir svært interessant og motiverende å lede en kompetansebedrift som Naval Consult AS. Jeg gleder meg til å ta fatt på oppgaven med å videreutvikle selskapet i samarbeid med styret og medarbeidere, forteller Hagen